Aliens

Aliens

Deze Aliens gokkast is een Netent videoslot die is geïnspireerd op de populaire science -fiction horror-serie “Aliens”. Het is het enige casino spel dat real-time graphics biedt in 3D en dit wijst op de wens van het bedrijf om de concurrentie ver voor te blijven. Het is een innovatieve benadering door Net Entertainment en dit heeft het bedrijf de ‘Innovator of the Year “award opgeleverd tijdens de 2014 IGA awards.

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Nu direct Aliens Spelen voor echt geld

Het spel benaderd perfect de sinistere schoonheid van de film en zit vol met unieke winnende mogelijkheden met alsmaar de gruwelijke soundtrack van Aliens op de achtergrond. Je speelt in het ruimte schip van de aliens en moet deze proberen te verslaan.Je moet achter de koningin aan en als je deze weet te verslaan in het bonusspel dan kan je 570.000 punten winnen. In het bonus spel ga je met een machine geweer en granaten de aliens te lijf. Je kunt tot wel een 6x ver dubbelaar krijgen waarmee je gigantische prijzen kunt winnen.

3 niveaus

Deze gokkast is een spel met 3 verschillende bonuslevels. Te weten The Search dit is het basisspel waarin je op zoek gaat naar buitenaards leven. Hierin moet je proberen om vermenigvuldigers te zoeken. Het tweede level is de Encounter waarin je oog in oog komt staan met aliens. In het derde level; the hive moet je proberen de koningin te vermoorden.

Even puzzelen

Je zult even nodig hebben om deze gokkast te kunnen snappen. Er gebeurt van alles, zonder dat je gelijk begrijpt wat de bedoeling is. Echter na een tijdje spelen zal het vanzelf duidelijk worden en juist daardoor ook veel leuker. In het spel staat ook links onder in het speelscherm een “i” waarop je kunt drukken voor meer uitleg over het spel. Alles wordt dan met behulp van afbeeldingen uitgelegd en het spel zal daardoor een stuk gemakkelijker worden.

Wat is je leeftijd?

age