Starburst

StarburstStarburst is een leuk en interessant videoslot spel dat is ontwikkeld door Net Entertainment. Het is een uniek spel waarbij juwelen de belangrijkste symbolen zijn.

Over Starburst

Starburst werd eind 2012 en was meteen een populair spel. Dit videoslot heeft mooie 3d animaties en je speelt het spel met 5 rollen en 3 rijen. Op enkele rollen kan er een Starburstwild symbool verschijnen dat voor elk symbool telt. De winlijnen gaan zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Dit houdt in dat er ook van rechts naar links een winnende combinatie met symbolen gemaakt kan worden.

Het spel heeft de mogelijkheid om te spelen met 1 tot 10 winlijnen. Er zijn meerdere inzet niveaus, van 1 keer de inzetwaarde tot maximaal 10 keer de inzetwaarde. Je kunt verschillende muntwaarden gebruiken van €0,01 tot max €1,00.

Spelen

Nu direct Starburst Spelen voor echt geld

Wildsymbool met re-spin

Het wildsymbool kan voorkomen op rol twee, drie en vier. Een winnende combinatie kan worden gemaakt doordat een wildsymbool een ander symbool kan vervangen. Als deze joker verschijnt op een rol, klapt het symbool uit en bedekt vervolgens de hele rol. Er volgt dan altijd een gratis re-spin. Verschijnt er bij een re-spin weer een wildsymbool dan zal er een extra re-spin volgen.

Geen bonussen, toch heel populair

Ondanks dat er op deze videoslot geen bonusspelen en free spins zitten, is deze Starburst gokkast toch heel populair en wordt over de hele wereld gespeeld. Winnen kun je door de uitklappende wild symbolen, die zorgen voor respins. Met deze respins heb je de kans om bij Starburst grote prijzen te winnen. Het is zelfs mogelijk om 50.000 munten te winnen.
Als je een lijst van meeste populaire gokkasten bekijkt, zal je altijd zien dat Starburst in de top tien van beste gokkasten staat! Probeer deze gokkast dan ook eens uit. De kans is groot dat je er veel plezier aan zult beleven!

Wat is je leeftijd?

age