EggOMatic

EggOMatic

EggOmatic gokkasten zijn leuke innovatieve en bovendien grafisch geweldige fruitmachines. Zodra je als speler begint met het spelen van deze gokkast word je direct getuige van één van de grappigste gokkasten die er op dit moment op de markt zijn.

EggOMatic is van Net Entertainment en het gaat over een haan die een high tech ei fabriek heeft uitgevonden met een productielijn van verschillende soorten eieren. Het probleem is dat de productielijn kapot gaat waardoor de haan een aantal eieren moet vangen. Deze eieren moet jij als speler proberen op te vangen. Elk ei heeft zijn eigen betekenis. Zo kun je freespins, bonus eieren of wild eieren opvangen.

Spelen

Nu direct EggOmatic Spelen voor echt geld

Lopende band

Boven de gokkast draait een lopende band met daarop alle specials die je kunt winnen, zoals credits, een exploderend wild, free spins of een verrassing ei. Om de zoveel tijd spuugt de EggOMatic machine een ei uit op de transportband – dit ei kan een wild symbool, een aantal gratis spins of een gewonnen bedrag laten zien. Met elke draai, verplaatsen deze eieren zich één positie naar rechts op de rollen. Als een wild symbool precies onder het ei verschijnt, dan win je speciale prijzen.(free spins) Als je jouw inzet verandert, zullen alle eieren op de lopende band verdwijnen.
Als er een blauw ei verschijnt met een ‘W’ symbool in het midden dan worden alle aangrenzende en diagonale symbolen rond het Wilde Haan symbool in wilds veranderd.

Inzet

Deze gokautomaat van Nettent is een vijf rollen en 20 winlijnen slot spel dat beschikbaar is in de meeste Net Entertainment casino’s. Munt waarden variëren van £ 0,01 tot £ 1 per munt en de speler kan gokken op niveaus van 1 tot niveau 10. passen Dit maakt de minimum inzet in de gokkast £ 0,20 per spin als de winlijnen niet instelbaar zijn. De maximale inzet die een speler kan inzetten is £ 200 per draai.

Wat is je leeftijd?

age