Flowers

Flowers

Soms zijn juist eenvoudige gokkasten juist erg populair. De Flowers gokkast van Netent is daar een goed voorbeeld van.

Het spel is een 5 rollen video slot game met een tuin thema en ja, je raadt het al….. bloemen! Flowers is een schattig en een verbazingwekkend gokkast met 30 winlijnen. Flowers is uniek, heeft prachtig uitgevoerde graphics en een speels bloementhema met dubbele symbolen. De bloemen hebben allemaal een eigen karakter wat het extra leuk maakt om met de gokkast te spelen. Zo is er een gemene vleesetende plant, een chagrijnig rood bloempje en een slome blauwe plant. De rode bloemen zijn de belangrijkste bloemen in het spel. Zij leveren de meeste kansen op om flink wat geld te kunnen winnen.

Spelen

Nu direct Flowers Spelen voor echt geld

Wilds en letters

De gokkast kent wild symbolen. Dit zijn lachende zon symbolen die erg waardevol zijn omdat ze elke waarde kunnen aannemen om zodoende gemakkelijk een winnende combinatie te kunnen maken. Op elke rol kunnen deze Wild symbolen voorkomen. Ook bevinden zich in deze gokkast letters, waarmee je ook winnende combinaties kunt maken.

Dubbele symbolen

Flowers kan ook dubbele symbolen laten verschijnen in 1 vakje. Je krijgt dan niet 1 bloem, maar 2 bloemen. Hierdoor worden je kansen , maar ook je winsten verdubbeld. De winnende combinaties kunnen van links naar rechts voorkomen en je hoeft maar drie dezelfde symbolen op de rol te hebben staan om al te kunnen winnen.

Gratis spins

Deze leuke gokkasten bevatten ook scatters. Dit zijn regenwolken waarmee je gratis spins kunt krijgen. Als je vier of meer van deze regenwolken wint, dan heb je genoeg symbolen verzameld om gratis spins te krijgen. Bij het spelen met deze gratis spins, worden je winsten verdubbelt.

De levendige kleuren en catchy tunes maken Flowers tot een populaire gokkast die je zeker uren speelplezier kan laten beleven.

Wat is je leeftijd?

age