Frankenstein

Mary Shelley’s Frankenstein is een verhaal dat bijna iedereen wel kent. In samenwerking met Universal Pictures heeft Netent een spel ontwikkelt in het thema van deze angstaanjagende “man” dat is gebaseerd op de beroemde Amerikaanse Movie. In deze film werd in een laboratorium, door wetenschappers, per ongeluk een VN-Mens, in een monster gecreëerd.
De Frankenstein gokkast heeft een donkere sfeer, waarin je op avontuur gaan in het hart van Dr. Frankensteins laboratorium in het oude kasteel. De muziek is ook ontworpen volgens het thema. Deze slotmachine met vijf rollen en 20 winlijnen verdeeld over drie rijen.

Spel en functies

Voordat je Frankenstein wilt beginnen, moet je nadenken over je inzetten. Hiervoor gebruik je de groene knop aan de linkerkant van het scherm om het aantal winlijnen dat wilt activeren in te stellen. Daarna kies je het bedrag dat je wilt inzetten en klikt op de muntwaarde die je wilt gebruiken. Hiervoor klik je onderaan in het scherm en selecteert de toepassing per draai. Vervolgens klik je op de spinknop middenin het scherm. Deze knop activeert de spin en dient ook als een stop-functie om een spin te stoppen.

De symbolen

De symbolen op de rollen van deze machine zijn het Monster, Dr. Frankenstein, Fritz, de hersenen en gewone speelkaarten van azen op negens. Het meest waardevolle symbool is uiteraard het monster dat goed is voor 1500 munten als je er 5 op een actieve winlijn weet te krijgen. Het symbool wat daarna de meeste munten oplevert is Doctor Frankenstein, die 1.200 munten waard is als je er vijf van kan laten vallen op een actieve winlijn.

De wild en scatter

De bliksemafleider fungeert als een wild symbool en vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter. De bliksemafleider heeft speciale krachten en kan worden uitgebreid tot twee aangrenzende rollen om nog meer wild symbolen te laten ontstaan. Dit kan natuurlijk leiden tot een groter aantal winnende combinaties. De bliksemafleider verschijnt alleen op rol 2, 3 of. 4

De scatter in dit Frankenstein Slot is de zwarte molen tegen rode achtergrond. Drie of meer van deze molens geven je 10 gratis spins. Tijdens deze spins kan je extra winsten halen uit een 2-5-voudig multiplier. En als weer 2 of 3 scatter worden aangetroffen tijdens een van je free spins dan brengt dit nog meer gratis spins

Linked Wilds

De Linked Wild symbolen kunnen je beste vriend worden in deze Frankenstein gokkast. Deze symbolen kunnen twee of meer aangrenzende symbolen omzetten in wild symbolen, waardoor je de kansen verhoogt om te winnen. Er zijn twee soorten van deze Linked Wilds namelijk de Lightning wilds en Fire Wilds. De lightning Wilds verschijnen rol 2, 3 en 4 en kunnen worden uitgebreid tot de aangrenzende rollen. The Fire Wilds verschijnen alleen tijdens de vrije spin rondes op rol 2, 3 en 4.

Autoplay

Een andere aantrekkelijke eigenschap in het slot Frankenstein is AutoPlay. Hiermee kan je een bepaald aantal spins instellen, die vervolgens automatisch worden uitgevoerd. Elke spin wordt uitgevoerd met dezelfde inzet uitgevoerd.

Prachtige animaties, bijpassende geluidseffecten een snel spel en frequente winsten zorgen dat Frankenstein een heerlijk slot is om te spelen!

Wat is je leeftijd?

age