Fruit Shop

De gokkast Fruit Shop van Netent is een spannend spel met veel energie. Het thema van het spel is een fruitspel met citroenen, kersen, pruimen, meloenen en sinaasappels. Het ontwerp van de Fruit Shop gokkast doet, op het eerste gezicht, denken aan een marktkraam met vers fruit op een mooie zonnige dag. De audiovisuele effecten en grafische ondersteuning passen zoals altijd zeer goed bij de gokkast. Het is Netent goed gelukt om een klassieker te verbinden met de moderne eisen van video slots. Deze gokkast is kleurrijker en dynamischer dan de traditionele voorgangers, maar houdt wel haar betoverende charme.

Fruit Shop is een video- slotmachine met 5 rollen en 15 winlijnen die niet apart kunnen worden afgespeeld. De minimum inzet is 0,15 € en het is mogelijk om een maximum van 150 € per ronde te spelen. Voordat er een nieuwe ronde start, kan je de muntwaarde of inzet opnieuw veranderen. Fruit Shop is een andere variant op de traditionele fruit gokkasten. De symbolen die je tegenkomt op de rollen zijn kersen, peren, sinaasappels, citroenen en meloenen, gewone speelkaarten van aas tot tien. Het meest waardevolle symbool is de kers. Vijf kersen op een actieve winlijn levert je 2000 munten op. En ook de peer is waardevol, vijf peren op een actieve winlijn levert 1000 munten op.

De wild

De wild in deze gokkast is een logo met daarop FRUIT SHOP. Dit symbool vervangt alle symbolen in een winnende combinatie. Als je een winst maakt met behulp van het WILD symbool dan krijg je ook nog een x2 multiplier waardoor je winst nog hoger uitvalt. Deze x2 multiplier wordt slecht 1 keer op een winnende combinatie toegepast.

Geen bonus, wel gratis spins

Fruit Shop kent geen bonusspel, maar heeft wel een andere bijzonderheid namelijk de gratis spins met verdubbelde wint. Deze verdien je niet door bepaalde gewenste symbolen te moeten draaien, maar krijg je ook al als je een winnende combinatie draait. Dus draai je der rollen en je krijgt 5 dezelfde symbolen, dan krijg je ook nog eens 5 gratis spins cadeau. Draai je 4 identieke symbolen dan word je beloond met 4 gratis spelletjes. Zelfs 2 symbolen leiden in deze gokkast tot een gratis spin ronde. De gratis spins komen zo vaak voor dat het echt leuk is om dit spel te spelen, vooral omdat je regelmatig wint. De snelle gameplay en de wilde muziek in de gratis spins maken dit spel zeer spannend.

Ook goed te spelen op een mobiel apparaat

Het spel heeft – net als zo velen van NetEnt – ook de goede eigenschap dat je prima via de mobiele telefoon of op je tablet kunt spelen.

Conclusie

Wie op zoek is naar een eenvoudige, maar zeer vermakelijke gokkast met fruit symbolen, die moet Fruit Shop zeker eens gaan uitproberen. Dit kan natuurlijk ook eerst helemaal gratis zonder dat je het risico loopt dat je veel geld verliest. En als je zover bent om het geluk te zoeken en voor echt geld wilt proberen te spelen dan is de overstap naar “real play” zo gemaakt. Je moet er dan alleen wel voor zorgen dat er geld op je account staat.