Lucky Angler

Houd je er van om je hengel uit te gooien en bijzonder vissen te vangen? dan is Lucky Angler van Netent een gokkast voor jou die voor dikke winsten kan zorgen! Je begeeft je in dit spel in het Noordpoolgebied, en kan met je hengel geweldige prijzen “vangen”. Zoals je wel zult raden draaien de rollen in deze gokkast met vis symbolen. 

De gokkast

Deze online gokkast heeft geweldige graphics en een goed doordachte gameplay. In dit spel ga je met je oude boot de zee op om verschillende soorten vis te vangen –maar ook op de wal kan je leuke winsten behalen.

Het spel heeft 5 rollen op 15 winlijnen lopen, waarbij de winst niet alleen worden geteld van links naar rechts, te beginnen op de eerste rol, maar ook in de andere richting. Dit soort winstkansen uit beide richtingen is momenteel een populaire trend in de speelautomaten en dit geeft dit spel ook een leuk extraatje.

De symbolen

Uiteraard bestaan de symbolen in Lucky Angler uit allerlei vissen. Zo vind je symbolen van een baars, meerval, rivierkreeft, maar ook één of andere laars kan je tegenkomen op de rollen. Er zijn ook gewone speelkaart symbolen van aas tot tien. Het meest waardevolle symbool van deze gokkast is de baars. Als je er vijf op een actieve winlijn weet te draaien dan win je 2000 munten. Daarna is het meest waardevolle symbool de meerval, deze levert je 1500 munten op als je vijf van hen op een actieve winlijn draait.

Het wild symbool en de sticky wild

In deze gokkast ontbreekt natuurlijk ook geen wild symbool. In dit spel is dit een gouden vis, waarmee de andere vissen kunnen worden gevangen behalve de Scatter symbolen. Maar, daarnaast kent Lucky Angler ook nog een sticky wild. Dit is een gouden draad en deze Sticky Wild kan verschijnen op rol 2 en 4. Als deze sticky wild deel uitmaakt van een winnende combinatie, dan blijft het op de rol gekleefd totdat hij niet meer kan helpen om nog meer winnende combinaties te maken. Tijdens gewonnen gratis spins, kan de sticky wild ook op de derde rol verschijnen waardoor je kans maakt op nog grotere winsten.

Het scatter symbool

Ook de speciale functie van het scatter symbool ontbreekt niet in dit spel. Deze wordt vertegenwoordigt door 3 vissen. ( een school barracuda’s). Aan het scattersymbool zijn zoals altijd free spins gekoppeld. (5 Scatters = 15 Free Spins).

Win Both Ways.

Win Both Ways is bij dit soort gokkasten steeds populairder aan het worden en kan voor jou als speler betekenen dat je de kansen om te winnen verdubbeld bij elke omwenteling. Maar, pas op…dit geldt ook voor je inzetten want die gaan dubbel zo hard bij deze functie.

Conclusie

Lucky Angler is een zeer onderhoudende gokautomaat met goede winstkansen, die kan zorgen voor uren speelplezier. Lucky Angler kan worden gespeeld in vele online casino’s die games van NetEnt in hun spelassortiment hebben zitten. Zowel voor echt geld als gratis en dit allemaal zonder download. Als je eerst gratis een paar keer de rollen laat draaien dan neem je geen risico om veel geld te verliezen.