Mega Fortune

mega_fortune.jpg

De Mega Fortune gokkast is dé slotmachine voor mensen die dromen van weelde en rijkdom. Het is een flitsend spel met symbolen die staan voor luxe en succes; dure auto’s en jachten, bling-bling sieraden, flessen champagne, wuivende palmbomen en een mega grote diamant.  En het is niet alleen het dure sfeertje van het spel dat het zo populair maakt. Het gaat de meeste spelers namelijk om de vette progressieve jackpots die er te winnen zijn! Naast de gepoolde jackpot die kan oplopen tot maar liefst €4,000,000,- zijn er ook twee lokale jackpots die flinke prijzen kunnen opleveren.

Spelen

Nu direct Mega Fortune Spelen voor echt geld

Verder bevat Mega Fortune diverse leuke features die je kansen om te winnen doen toenemen. De wuivende palmbomen zijn de Wilds en die kunnen de andere symbolen vervangen (m.u.v. de Scatter en Bonusspel symbool) zodat je makkelijk winnende combinaties maakt. Draai je er 3 of meer, dan krijg je een gratis re-spin. De drie bonuswielen activeren de jackpot modus, waar je aan de verschillende wielen van het rad van fortuin je geluk kunt beproeven. Dankzij de Free Spins bonus met de multiplier die tot x5 kan oplopen, kan je ook op die manier in de prijzen vallen. Kortom, alles bij elkaar een spel vol rijkdom en vette prijzen!

Overzicht:

  • Uitbetalingspercentage: 96,4%
  • Indeling; 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen
  • Features: Wilds, re-spins, Free Spins, vermenigvuldigers, Bonus Spel en jackpots
  • Inzetlimieten: 4 inzetniveaus en 7 muntwaarden bij 20 vaste winlijnen. Minimuminzet; € 0,20 en maximuminzet € 80,-.

Op deze pagina kan je Mega Fortune direct gratis spelen, gewoon voor de lol, maar ook om te oefenen. Zo vergroot je jouw winkansen als je voor echt geld gaat spelen en wie weet, win jij deze keer wel een mega grote jackpot! Luxe, rijkdom en een ontspannend leventje liggen ook voor jou in het verschiet!

Wat is je leeftijd?

age