Mythic Maiden

De Mythic Maiden gokkast van Netent heeft een griezelig thema waar allerlei enge dingen in het spel voorkomen. Het verhaal speelt zich af op een zolder van een verlaten spookhuis. Op deze zolder wordt een oude ijzeren kist gevonden die ook wel bekend staat als een sarcofaag. De geluidseffecten en afbeeldingen die in het spel verwerkt zijn geven nog eens een extra spannende sfeer mee tijdens het spelen van de gokkast. Natuurlijk heeft Netent ook aan deze gokkast weer een aantal speciale features toegevoegd. Met behulp van deze features is het mogelijk om de hoogst mogelijke prijzen te winnen en wordt er ook extra spanning gecreëerd. Dat het winnen van grote prijzen mogelijk is wordt wel duidelijk wanneer je in het begin ziet dat er tot 600.000 munten te winnen zijn met het spelen van Mythic Maiden. Hiervoor zijn wel de speciale features scatter, wild en multiplier van de gokkast nodig.

Thema gokkast

Het verhaal van de Mythic Maiden gokkast speelt zich af op de zolder van een spookhuis. Op deze zolder en op de vijf rollen met 30 win lijnen van de slot komen allerlei enge voorwerpen tegen. Dit wordt al meteen duidelijk met de symbolen waarmee de lagere prijzen te winnen zijn. De A, K, Q, J en 10 symbolen zijn namelijk druipende kaarsen die je meteen een eng gevoel geven. Dit enge gevoel neemt alleen maar toe wanneer je de overige symbolen van de gokkast ziet. Dit is bijvoorbeeld een mysterieuze kist, een spin met een doodskop en een kruis op zijn lijf, een hand wat een boek dichthoudt, een schedel van een vreemd dier en een hoofd waarvan de mond is dichtgenaaid. Heel veel meer morbide dan dit kunnen symbolen toch niet worden. Verder komen er ook nog scatter en wild symbolen in het spel voor en aan de zijkant van de slot zie je de ijzeren sarcofaag waar een multiplier in verstopt zit.

Wild symbool

Het Wild symbool van Mythic Maiden is een volle maan waar als je goed kijkt je ook een schedel in afgebeeld ziet staan. De maan zien we voor ons terwijl we door een kapot houten raam naar buiten kijken. Net zoals altijd kunnen de Wild symbolen alle andere vervangen, behalve de scatter symbolen. Alle combinaties die met een Wild symbool worden gemaakt worden verdrievoudigd. 

Scatter free spins

Om free spins te krijgen tijdens het spelen van de Mythic Maiden slot moeten er minimaal drie scatter symbolen ergens op de vijf rollen verschijnen. Dit symbool is bij deze gokkast twee lichtgevende bollen, rood en blauw, die in een cirkel draaien. Komt er op elke rol van het spel een dergelijk symbool te staan en verzamel je zodoende de maximale vijf scatter symbolen dan verdien je 30 gratis spins. Tijdens de free spins kunnen er extra worden verdiend.

Sarcofaag multiplier

Aan de rechterkant van de videoslot zie je de Mythic Maiden sarcofaag. Deze kist gaat open wanneer de Free Spins modus begint. Op dat moment zullen er multipliers en extra free spins in worden afgebeeld. De prijzen tijdens de spins kunnen maximaal met 10 vermenigvuldigd worden en/of 2 extra gratis spins.