Scarface

Scarface

De scarface gokkast is een NetEnt videoslot gebaseerd op de beroemde film met Al Pacino en Michelle Pfeifer in de hoofdrollen. De video slot is ontwikkeld door Net Entertainment in samenwerking met Universal Studios. In de film draait het om Tony Montana, een immigrant uit Cuba die uiteindelijk een drugsbaron in Amerika wordt. Deze film wordt beschouwd als een van de grootste films van de 20e eeuw zijn.

Al Pacino die de hoofdrol speelt in deze kaskraker komt uiteraard op de rollen voor en in het bonusspel voor, de symbolen op de rollen zijn namelijk de filmkarakters van onder andere Tony Montana, Manny Rivera en Elvira Hancock.

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Nu direct Scarface Spelen voor echt geld

Hoe ziet de gokkast eruit?

Dit Al Pacino slot spel wordt geleverd met officiële graphics, scenes en geluidseffecten die je de magie van de film Scarface opnieuw doen beleven. Het spel is van hoge kwaliteit, met foto’s en achtergronden uit de film. Tony Montana speelt een grote rol in de film en heeft natuurlijk ook een enorme aanwezigheid in het spel. Elk film karakter heeft ook een rol in het spel. De karakters zijn Manny, Elvira, Tony Montana, Chi-Chi, en een aantal andere aspecten van de film als contant geld, geweren, en een kettingzaag.

Leuke features

De gokkast heeft 5 rijen en 3 verschillende rollen waar je op meer dan 20 verschillende lijnen kan gaan wedden op hetzelfde moment. Je kunt onder andere kiezen uit 10 verschillende weddenschap limieten waarbij je voor verschillende bedragen kan gaan wedden.
De wilds kunnen hier zeer nuttig zijn om je winst te verhogen. Deze wilds kunnen voorkomen op de 2e, 3e en de 4e rol. Ook kent deze gokkast een bonusspel dat is gebaseerd op een schiet scene uit de film. Dit is een spectaculair bonus spel. Je kunt kiezen uit handgranaten en kogels om mensen mee te beschieten. Voor ieder mens die je neer weet te schieten, krijg je bonus munten.

Door alle deze leuke features en elementen is deze gokkast zeker het proberen waard! Ook het leuke bonusspel is een reden voor extra speelplezier.

Wat is je leeftijd?

age