Subtopia

Het verhaal van de Subtopia gokkast speelt zich af in een onderwater wereld die we vanuit het raam van een onderzeeboot kunnen aanschouwen. Om deze wereld te vinden moeten we in de onderzeeboot samenwerken met verschillende interessant ogende personen die ook als symbolen in het spel terugkomen. De animaties van deze Netent gokkast zijn werkelijk fantastisch. Mooie 3D afbeeldingen en ook de geluidseffecten zijn zeer leuk te noemen. Dit alles zorgt voor een combinatie die zorgt voor een opnieuw zeer populaire Netent videoslot. Er zijn meerdere manieren waarop je als speler van Subtopia hoge prijzen kunt binnenslepen. Zo is er bijvoorbeeld een Wild symbool en een scatter symbool waarmee free spins verdiend kunnen worden. Er is ook een multiplier meter actief in zowel het normale spel als de free spins modus.

Thema gokkast

Het thema van Subtopie is een onderwater wereld. Een stad die naar de bodem van de oceaan is gezonken en ook wel als Utopia gezien. Wij als spelers van de gokkast kunnen deze stad echter alleen vanuit onze onderzeeboot aanschouwen. Vanuit het raam van de boot kunnen we de stad bekijken. Hierdoor zien we ook de vijf rollen met 20 win lijnen waarop de verschillende symbolen van de slot worden afgebeeld. Deze symbolen zijn onder andere de vijf verschillende bemanningsleden van de onderzeeboot waarmee we samen op zoek zijn naar de schatten van de gezonken stad. De Subtopia gokkast is ook uitgerust met speciale features waarmee de mogelijkheid voor grote prijzen een stuk realistischer wordt. Er is een Wild symbool, scatter symbolen waarmee free spins verdiend kunnen worden en een symbool wat je niet altijd op gokkasten van Netent tegen zal komen en dit is een multiplier meter.

Wild symbool

In Subtopia is het Wild symbool een gouden beeld wat door de duikers van de onderzeeboot gevonden is in de onderwater stad. Dit gouden beeld kan alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter en de multiplier meter.

Scatter en free spins

Het scatter symbool die we op de meeste Netent gokkasten tegenkomen is ook bij deze gokkast weer van de partij. Het symbool wat in de vorm komt van een kompas in Subtopia kan je grote prijzen opleveren door een multiplier die op je inzet wordt toegepast vanaf twee of meer van deze symbolen en kan oplopen tot maar liefst 100 keer de inzet waarmee je speelt. Bovendien krijg je bij drie of meer kompassen op de rollen van de slot ook nog eens free spins. Tijdens deze free spins kunnen je winsten zeer snel oplopen door de multiplier meter die dan actief is.

Multiplier meter

Zowel in het normale spel als in de free spins modus is er in Subtopia een multiplier meter actief. In het normale spel staat hier een vermenigvuldiger op van 2 tot 5 maal de normale prijs. Elke keer wanneer er een multiplier meter als symbool op de rollen voorkomt dan wordt de meter onderaan in beeld opnieuw aangepast. Ook in de free spins modus is de meter actief en kan dan zelfs oplopen tot 6x. Hierdoor zullen alle prijzen die je wint tijdens de gratis spins met zes vermenigvuldigd worden.