Victorious

Veel gokkasten van Netent zijn gebaseerd op beschavingen uit het verleden. Vaak wordt een volk van lang geleden en waar veel mysterie over bestaat als inspiratiebron voor de gokkast gebruikt. Goede voorbeelden hiervan zijn de vele gokkasten die op de beschaving van de Egyptenaren of Inca’s zijn gebaseerd. De Victorious gokkast gaat ook over een oude beschaving uit het verleden. Het thema van deze Netent gokkast is namelijk het Romeinse leger. Hoewel er veel meer bekend is over de Romeinen blijft dit toch een interessant onderwerp. De tijd van keizers en het Romeinse leger dat het grootste deel van Europa wist te veroveren. De gokkast doet een beetje denken aan de film Gladiator die ook zich in de Romeinse tijd afspeelde en vol actie zat. Victorious is namelijk voorzien van 243 win manieren, free spins en wild symbolen.

Thema gokkast

Het thema van de Victorious gokkast is het leger van de Romeinen. In de Romeinse tijd vochten zij namelijk grote veldslagen met andere legers tijdens hun missie om het Romeinse Rijk over Europa te verspreiden. De legers en veldslagen van toen spreken ook nu nog erg tot de verbeelding. Dit verklaart mede het succes van de Victorious videoslot. De animaties en geluidseffecten van het spel sluitend namelijk perfect aan bij het thema. Als symbolen zie je de verschillende rangen van het Romeinse leger met natuurlijk de keizer als hoogste prijs. Er zijn echter nog andere symbolen die nog waardevoller zijn dan de keizer. Er is bijvoorbeeld een free spins symbool waarmee je naast gratis spins ook tot 50 keer je inzet kunt winnen. Een wild symbool komt ook altijd handig van pas om makkelijk de grote prijzen binnen te slepen. Het maken van winnende combinaties is overigens niet zo moeilijk tijdens het spelen van Victorious aangezien de gokkast is uitgerust met 243 manieren om te winnen.

243 win manieren

Victorious heeft geen win lijnen die over de vijf rollen van de slot lopen. In plaats van win lijnen heeft de gokkast zogenaamde win ways of win manieren. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat wanneer drie symbolen op aangrenzende rollen staan en beginnen op de rol uiterst links dan is het altijd prijs.

Wild symbool arend

Zoals de meeste Netent gokkasten is ook Victorious voorzien van een Wild symbool. Deze keer is het een gouden staf met een arend erbovenop. Dit symbool kan alle andere symbolen van het spel vervangen om zodoende de hoogst mogelijke winnende combinatie te maken.

Free spin symbool

Het free spin symbool is een Romeinse krans van goud. Deze krans wordt ook door de keizer gedragen en is van grote waarde. Ook het symbool is van grote waarde voor je tijdens het spelen van Victorious. Bij een combinatie van drie of meer kan je met dit symbool namelijk free spins verdienen en een meervoud van je inzet als prijs. Het minimale aantal free spins dat je ontvangt is 15 met daarbij 5 keer je inzet. Het maximale is 25 free spins en 50 keer je inzet als prijs. Daarbij worden tijdens de free spins alle prijzen met drie vermenigvuldigd.