Wild Rockets

wild_rockets.jpg

Door het spelen van Netents’s Wild Rockets gokkasten, kun je genieten van geweldige functies en 720 manieren om geld te winnen.

Wild Rockets was een langverwachte aanvulling op het Net Entertainment scala aan online gokkasten. Aangedreven door de Net Entertainment online casino software, is het spel voorzien van geavanceerde graphics met kleurrijke animaties en schitterende geluiden.

Het spel wordt gespeeld over vijf rollen en vijf rijen. De rollen bevatten allerlei vuurwerk en natuurlijk grafisch mooi vormgegeven raketten. Een soort honingraatstructuur geeft het spel een uniek winsysteem van een zogenaamd 3x4x5x4x3x ontwerp. Dit houdt in dat de eerste rol drie symbolen laat zien, de tweede rol vier, de derde rol vijf, de laatste twee rollen vier en drie symbolen. Hierdoor ontstaan veel mogelijkheden om te winnen. In totaal zijn dit 720 verschillende manieren. Je kunt winnende combinaties maken van links naar rechts of van rechts naar links. Je wint wanneer je drie of meer symbolen hebt op een lijn hebt.

Nu direct Wild Rockets Spelen voor echt geld

Wilds

Op de middelste drie rollen kunnen wild symbolen verschijnen. ( rol twee, drie en vier)Wanneer een wild symbool landt, komen er raketten uit het symbool die vuur omhoog of omlaag spuwen, afhankelijk van de richting waar ze naar wijzen. Alle andere symbolen in raketlijn worden meegenomen en veranderen ook in wild symbolen.

Gratis Spins

Ook kun je gratis spinsymbolen tegenkomen op alle rollen. Dit zijn de zogenaamde Scatters. Je kunt 10 gratis spins verdienen door in totaal drie scatters te verzamelen. Heb je vier Scatters dan krijg je 20 gratis spins.

De minimale en maximale inzet

De minimale en maximale inzet bij deze gokkast is afhankelijk van het inzet level en de muntwaarde. Het inzetlevel is te verdelen in 4 niveaus. Bij elk niveau wordt aangegeven met hoeveel munten je per spin kunt spelen. Daarnaast kun je kiezen met welke muntwaarde je wilt spelen. Deze variëren van: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. In level 4 betekent dit dat je tot een maximale inzet van 100 euro kunt gaan. (=200) X €0,50= €100,-